Grupa Otra Puse turpina 25 gadu jubilejas tūri duetā ar viesmākslinieci Dināru Rudāni


Grupa Otra Puse turpina svinēt savu 25 gadu jubileju ar romantiskiem koncertiem, pavasara noskaņās, 17.03 Aizputē, 18.03 Ķekavā un 24.03 Alūksnē. Klausītāji tiks iepriecināti ar savām visu laiku labākajām dziesmām, kas raksturo Otras Puses darbību visu šo gadu garumā.
Laika gaitā grupai sakrājušās vairākas duetu dziesmas, tādēļ to izpildīšanai tiek pieaicināta talantīgā dziedātāja un šova “Izklausies redzēts” uzvarētāja Dināra Rudāne.
2017.gada koncertos skanēs „Otras puses” populārākie hiti – „Vēstules”, „Ieskaties”, „Nakts vai Rīts”, “Savādā”, Dievs dod”, „Pēc lietus”, , ”Balāde par 3 saucieniem”, kā arī duetu dziesmas “Es Tev”, “Ave Pali”, “Uzzīmē mani” un protams, kāda dziesma no Dināras repertuāra.
1992.gada augustā grupu Otra Puse dibināja grupas “Jumprava” līderi Aigars Grāvers un Aigars Krēsla. Tad arī sekoja Otras Puses tikšanās ierakstu studijā un ierakstīšana tādu hitu kā “Pēc Lietus” un “Balāde par 3 saucieniem”. Tā paša gada rudenī viņi devās savā pirmajā koncertūrē visā Latvijā.
Pie grupas lielākajiem panākumiem noteikti jāatzīmē divas Latvijas Mūzikas ierakstu gada Balvas “Zelta mikrofons” par labāko Popmūzikas Albumu – 2009.gadā „Nakts vai Rīts” un 2013.gadā „Uzzīmē mani”. Tāpat tautā plaši pazīstamā dziesma, kas iedziedāta duetā ar Aiju Andrejevu „Ave Pali” izcīnīja 2011.gada Muzikālās bankas 1.vietu. Arī jaunākais hits „Es Tev” duetā ar Antru Stafecku iekļuva Muzikālās bankas vērtīgāko dziesmu vidū un šī dziesma turpina būt aktuāla daudzās radio stacijās.
Normundam Pauniņam uz skatuves pievienosies Ivars Makstnieks (taustiņi), Jānis Čubars (ģitāra), Mārtiņš Burkevics (basģitāra) un Mārtiņš Linde (sitamie instrumenti).
Biļetes iespējams iegādāties kultūras namu kasēs, www.bilesuparadize.lv , kā arī citās Biļešuparadīzes kasēs.
Informācija plašāk par citu koncertu norises vietām un biļetēm www.otrapuse.net



Gribam dzirdēt Tavas domas!